Esther's Editing

Persoonlijk maatwerk in redactie


Reviews

Als je als auteur dyslectisch bent (zoals ik), maar wel als perfectionist te boek staat, dan heb je een groot probleem. Ik dank dan ook de sterren in de hemel dat ik een fijne samenwerking met Esther ben aangegaan. Al jarenlang redigeert zij mijn boeken en andere werken, denkt mee en geeft advies waar nodig.
En dit alles tot volle tevredenheid.
Schrijven is een vak – maar er een goed, begrijpelijk en mooi geheel van maken is een vak apart.
Elke schrijver verdient een Esther, al houd ik haar liever voor mijzelf…

- Mister Jack -Inmiddels heeft Esther al voor de derde keer haar medewerking als redactrice verleend aan een boek van mijn hand.
Zij heeft zich ook deze keer weer met van alles en nog wat bezig gehouden en ook het ontwerp van de cover en de uiteindelijke afronding komt – zoals altijd – voor haar rekening.
Mocht zij er, om wat voor reden dan ook, onverhoeds de brui aan geven, dan is dit tevens mijn laatste boek geweest, want er is bij mijn weten niemand die aan haar zorgvuldigheid kan tippen – en met minder neem ik geen genoegen.
Dus u zult begrijpen dat ook nu mijn dank weer groot is!

- John Stork -


Schrijven is een kunst, maar met een goeie editor werd mijn gedichten- en fotobundel heel overzichtelijk en mooi. Dankzij Esther heb ik nu een prachtige bundel.

- Mariëla Kalwij -